2019 het jaar van de uitbouw

De afgelopen drie jaar hebben het bestuur, de diverse werkgroepen en deelnemers in het platform hard gewerkt aan onder andere het maken van de opleidingen gericht op de engineers en de certificering van de lassers. Met input van de cursisten en de deelnemers zijn we nu op het punt dat we de opleidingen verder kunnen uitrollen.

Workshop dubbelzitsafsluiter/manifold

Dit geeft ons tegelijkertijd de ruimte om ook dit jaar weer een aantal “technische” bijeenkomsten en workshops te organiseren die verdieping bieden in de materie, waarbij de deelnemers elkaar kunnen ontmoeten en van elkaar kunnen leren. We beginnen dit jaar met een veel gevraagd thema: Hoe ontwerp en bouw je een manifold die bestaat uit mixproof dubbelzitsafsluiters. Op 17 april zal dit plaatsvinden.

Meer informatie of inschrijven: https://www.hdn4food.com/actueel/agenda/hdn-workshop-dubbelzitsafsluiter-manifold/

HDN-deelnemersdag 22 mei 2019

Daarnaast vragen we jullie om 22 mei alvast in uw agenda te noteren. Op 22 mei verwelkomen wij u als deelnemer graag tijdens de deelnemersdag. Zoals u gewend bent hebben we deze keer weer een leuk programma dat voor inzicht en inspiratie zorgt. Het thema dat centraal staat tijdens deze editie is: ‘Hygiëne 2.0’. We zijn nog bezig met het organiseren van de locatie maar u hoort binnenkort meer.
https://www.hdn4food.com/actueel/agenda/hdn-deelnemers-bijeenkomst/

2 april start de volgende SPO-3. Schrijf u nu in!

Tijdens de driedaagse cursus Hygiënisch Ontwerpen worden alle relevante onderwerpen behandeld voor voedselveilig produceren met een te ontwerpen of bestaande machine of hele procesinstallatie. De opgedane vaardigheden worden direct in praktijk gebracht en getoetst aan de hand van een praktijkcasus. Tevens zal de opleiding afgesloten worden met een theoretisch examen. Voor de cursus van 2 april hebben we nog een aantal plaatsen vrij.

Komt het u niet uit? Kijk op de website naar de andere cursusdata.
https://www.hdn4food.com/actueel/agenda/hdn-cursus-systematisch-procesontwerp-3-en-5-daags-2/

Systematisch Procesontwerp Management 21 mei

Bij deze 1-daagse cursus, speciaal ontwikkeld voor de projectmanagers, engineers & management, worden op een hoger abstractieniveau alle aspecten van de HDN-methodiek belicht. Doel is om de cursisten een beter beeld te geven wat HDN is, waaruit het is opgebouwd, welke structuren hiervoor beschikbaar zijn, naast checklists, materiaal- en componenten-lijsten, standaard symboliek, enz. De HRA (Hygiëne Risicoanalyse) vormt hiervoor de basis.

Interesse? Ga naar https://www.hdn4food.com/actueel/agenda/hdn-cursus-systematisch-procesontwerp-management-1-daags-2/

Terug naar overzicht