Op het HDN eiland voor 12 bedrijven hebben we nog 5 plekken leeg. Iets voor uw bedrijf?

 

Na een succesvolle beurs eerder dit jaar, waar diverse leden van HDN zichzelf gepresenteerd hebben, is er volgend jaar weer een nieuwe Food Technology. Dit zal plaats vinden op 12 en 13 april 2023 in de Brabanthallen in Den Bosch.

Deze Food Technology hebben we voor de leden van HDN een afspraak kunnen maken met de organisatie. We kunnen tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan een HDN blok waaraan 12 bedrijven kunnen deelnemen. Hieronder leggen we uit wat dit concreet inhoud.

Het betreft het plein rechts onderaan op de plattegrond, waar nu 2 blokken zijn ingetekend (blok van stands F110 en F54, zie link). Het zijn 12 stands van 8 m2.
Alle stands hebben hoge achterwanden (2,5 meter hoog), die je kunt laten bedrukken als je wilt (niet inbegrepen in aanbod). De wanden tussen de stands zullen laag zijn, zodat je ziet dat jullie bij elkaar horen.
Op de foto een voorbeeld van een soortgelijk plein. De wanden zullen wit zijn i.p.v. zwart, dat geeft denk ik een betere uitstraling.
Je hebt dus geen frieslijst met logo erop en geen hoge tussenwanden, maar voor de rest is alles gelijk aan de aangeboden diensten zoals bij normale stands. Stroom, verlichting, keuze meubilair pakket (1 tafel + 2 stoelen of 1 statafel + 2 barkrukken), gratis koffie/thee/fris, gratis lunch, netwerkborrel is allemaal inbegrepen.

Deze 12 stands van 8m2 bieden zij voor de HDN deelnemers aan voor €2.500,- per stand. Een reguliere stand van 8 m2 kost €3.145,- dus €645,- korting per stand.

Het is dan wel de bedoeling dat dit plein vol komt, aangezien ik niks kan met lege plekken ertussenin.

We moeten dus op korte termijn weten of jullie geïnteresseerd zijn hierin.

Graag voor 6-1-2023 aangeven of je hier aan deel wil nemen.

Meer info via www.food-technology.nl

 

Terug naar overzicht