Postadres

Weidehek 24
4824 AS BREDA
Nederland

Bezoekadres

Weidehek 24
4824 AS BREDA
Nederland

Telefoon:
088-1344555
info@lasinstituut.nl
www.lasinstituut.nl

De Groot LPMW Lasinstituut is het grootste lasopleidingscentrum van Zuid-Nederland. We bieden standaard lascursussen, certificeringen en kader- opleidingen op diverse niveaus, overdag en in de avonduren. Ook voor gespecialiseerde maatwerktrainingen is De Groot een begrip in de regio.

Kernwaarden zijn de basisprincipes van een onderneming. De Groot LPMW Lasinstituut gebruikt deze grondbeginselen om zich te profileren in de markt. De Groot LPMW Lasinstituut heeft gekozen voor vier kernwaarden: klantvriendelijkheid, kwaliteit, initiatief nemen en teamwork, allen geformuleerd voor intern en extern gebruik.

Kies uw opleiding
De Groot LPMW Lasinstituut richt zich op het gehele scala aan lastechnieken (Tig ,Mig/Mag, Bmbe en Autogeen). In totaal bieden we ruim vijftig verschillende cursussen aan. Van cursussen voor beginners tot gespecialiseerde scholing voor kaderpersoneel (Meesterlassen IWP, Lasspecialist IWS) en Lascoordinator (RWC, Responsible Welding Coordinator). Deze opleidingen zijn te volgen in ons opleidingscentrum in Breda of op de locatie waar u werkt.

Maatwerk intake
Eén van de kernactiviteiten van De Groot LPMW Lasinstituut is het opzetten van een praktijkgerichte training die is afgestemd op uw bedrijfssituatie. Om uw opleidingsbehoefte helder te krijgen, brengt onze adviseur een bezoek aan uw bedrijf. De adviseur inventariseert de werkzaamheden, de producten en de materialen waarmee u werkt. Na de inventarisatie wordt een opleidingsvoorstel gedaan.

Certificering
Steeds meer merken opdrachtgevers dat de werkzaamheden aan bepaalde keuringsvoorwaarden moeten voldoen (PED, NEN-ISO 3834, EN 1090). Aan deze voorwaarden kan worden voldaan als de benodigde lasvaardigheden aanwezig zijn. De vraag naar gekwalificeerd personeel stijgt. Onze cursussen richten zich op het bijbrengen van gespecialiseerde kennis en vaardigheden. Dit geldt voor diegenen die een plaat- of pijplas moeten verrichten en waarbij de las aan radiografisch/ultrasoon en destructief onderzoek wordt onderworpen. Een geldigheidsbereik van de kwalificatie wordt, conform de Euronorm (NEN EN ISO 15614-1 en 2, NEN EN ISO 9606-1:2013 en ISO 9606-2), ASME IX, AWS D1.1 of een combinatie hiervan, uitgevoerd.

Workshops
Naast de reguliere lasopleidingen bieden wij diverse workshops waarin specifieke onderwerpen van lasprocessen aan de orde komen. Voor een persoonlijk gesprek of een opleidingsadvies op maat, kunt u contact met ons opnemen.

Terug naar overzicht

Contact

  • Einsteinbaan 1
  • 3439 NJ Nieuwegein
  • Postbus 2600
  • 3430 GA Nieuwegein

Volg ons

© 2021 - HDN heeft zijn website laten maken met liefde door Fervent Digital.