Postadres

Postbus 58
5460 AB VEGHEL
Nederland

Bezoekadres

Heilig Hartplein 1
5462 EA VEGHEL
Nederland

Telefoon:
+31 (0)413 - 870000
www.hobij.nl

HOBIJ, Pioneers at work

HOBIJ is dé specialist in het werven en uitzenden van flexibele arbeidskrachten uit onder meer Polen, Hongarije, Letland, Litouwen en Nederland, van ongeschoold tot wo niveau. Wij zijn een vaste innovatieve partner voor tal van opdrachtgevers in de voedingsmiddelenindustrie, logistiek en techniek. Deze bedrijven profiteren van gekwalificeerde medewerkers en de goede service daaromheen. Zo zorgen wij ook voor huisvesting, vervoer en de ontwikkeling van onze mensen.

Uitzendbureau voor mensen en robots

Innovativiteit staat bij ons voorop. Met de integratie van robots in 2015 zijn wij het eerste uitzendbureau dat flexibiliteit voor haar opdrachtgevers realiseert door de inzet van zowel uitzendkrachten als robots! In samenwerking met ons partnerbedrijf ontzorgen wij bedrijven optimaal met flexibele automatisering enerzijds en getrainde operators anderzijds.

Never stop growing

Je talent benutten, kansen grijpen en blijven groeien. HOBIJ gelooft dat ontwikkeling de basis is voor succes en geluk. Voor mensen én organisaties. Ons motto Never stop growing loopt dan ook als een rode draad door onze hele organisatie. De koers die door HOBIJ de afgelopen jaren is uitgestippeld om futureproof te blijven heeft de nodige successen opgeleverd. Zo is HOBIJ al jaren op rij Best Managed Company, behaalde zij in 2014 als eerste uitzendbureau in Nederland het predicaat Best Workplace voor het werkgeverschap richting uitzendkrachten. Sinds 2015 mogen wij daar de titel FD Gazelle aan toevoegen, aangezien HOBIJ één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland is.

Terug naar overzicht

Contact

  • Einsteinbaan 1
  • 3439 NJ Nieuwegein
  • Postbus 2600
  • 3430 GA Nieuwegein

Volg ons

© 2019 - HDN heeft haar website laten maken door Ebbers Media.