Postadres

Galgenberg 9
5571 SP BERGEIJK
Nederland

Bezoekadres

Galgenberg 9
5571 SP BERGEIJK
Nederland

Telefoon:
+31 (0)497 542232
info@rvsfinish.nl
www.rvsfinish.nl

Over RVS Finish

RVS Finish excelleert al jaren op een extreem hoog niveau met betrekking tot het nabehandelen van RVS-producten. Het kwaliteitsniveau komt voort uit een combinatie van expertise en het gebruik van de meest geavanceerde machines en apparatuur. Naast een leidende marktpositie in het stralen van RVS-producten (Fine Finish®, glasparel en keramisch stralen), blinkt RVS Finish uit in het polijsten, trommelen, korrelslijpen, borstelen, beitsen, passiveren en ontbramen van RVS-producten.

RVS Finish biedt haar klanten een totaalpakket van engineering, nabehandeling, cleanroom reinigen, verpakken en assembleren tot aan desgewenst het transport. Met het label Premium Partner laat RVS Finish zien dat het met haar klanten mee willen denken in het volledige (productie)proces.

Afwerken op elke gewenste ruwheid

Eén van de specialismen van RVS Finish is het afwerken op elke door de klant gewenste ruwheid. Niet alleen platen, buizen en kokers etc., maar ook complete machines en trechters kan RVS Finish uiterst nauwkeurig en volgens klantspecificaties en voorgeschreven eisen en normeringen behandelen. Vaak worden die machines en trechters als losse componenten geslepen en gepolijst, gaan vervolgens terug naar de opdrachtgever om het product te assembleren waarna RVS Finish nog de lassen afwerkt. Het grote voordeel van het behandelen van losse componenten: men kan overal goed en snel bij.

Een groeiende markt voor RVS is de voedingsmiddelenindustrie. Die stelt hele hoge eisen aan het nabehandelen/afwerken op ruwheid en aan die eisen kan RVS Finish voldoen.

 

 

Terug naar overzicht

Contact

  • Einsteinbaan 1
  • 3439 NJ Nieuwegein
  • Postbus 2600
  • 3430 GA Nieuwegein

Volg ons

© 2019 - HDN heeft haar website laten maken door Ebbers Media.