Postadres

It Ferset 17
8754 LB MAKKUM
Nederland

Bezoekadres

It Ferset 17
8754 LB MAKKUM

Telefoon:
+31 652 366 967
info@jaspers.engineering
www.jaspers.engineering

Engineering. Surveying. Solutions

S. Jaspers Engineering, een professionele partij die al vele jaren actief is in de levensmiddelenindustrie, met name op het gebied van zuivel en kaas. S. Jaspers Engineering is dé specialist in proces engineering, hygiënisch design (EN-1672-2) en het bijbehorende projectmanagement. We ontwerpen volgens de meest recente richtlijnen, codes en standaarden op het gebied van hygiëne en kwaliteit. Onze opdrachtgevers wereldwijd waarderen onze liefde voor food en techniek.

Voor industriële toepassingen heeft S. Jaspers Engineering een uitgebreide ervaring in projecten voor de voedingsmiddelenindustrie, de farmaceutische industrie en de licht chemische industrie opgedaan. Door gedrevenheid, motivatie en een no nonsens cultuur heeft Jaspers Engineering de nodige ervaring voor al uw uitdagingen.

Plant Engineering, Process Engineering, Dairy plants, Evaporators, Dryers, Cleaning In Place, Steam engineering, Compressed Air, Steam Distribution, Piping

Engineering, vertaald uit het Latijnse Ingenium (inventief) en ingeniare (modellen), is de toepassing van wetenschappelijke, economische, sociale en praktische kennis te bedenken, ontwerpen, bouwen, onderhouden en verbeteren.

Onze doelstelling is op een duurzame en betrouwbare wijze (zuivel)fabrieken te ontwerpen, bouwen & onderhouden.

Bij grote complexe projecten beschikt S. Jaspers Engineering over een netwerk van ervaren engineers. Bij het uitwerken van de projecten worden onder andere de volgende programma’s gebruikt: AutoCAD P&ID, Autocad Plant3D en Autodesk Inventor. Hierdoor is het mogelijk om data binnen het gehele project te beheren en zijn ze in elk stadium beschikbaar. Dit reduceert het aantal (aparte) lijsten en de kans op fouten. Tevens wordt hierdoor de doorlooptijd van het ontwerpen in de meeste gevallen verkort.

Een efficiënte en kostenbesparende constructie begint bij tekentalent en gebruik maken van de juiste CAD-toepassingen.

Met Autodesk NavisWorks is het mogelijk om multidisciplinaire ontwerpgegevens te combineren in één enkel geïntegreerd projectmodel. Zodoende kunt u het projectmodel vanuit iedere hoek bestuderen en evalueren. Hierdoor krijgt u een beter inzicht in uw ontwerpen en kunt u deze toetsen op haalbaarheid. Op eenvoudige wijze maakt u gestructureerde 3D-ontwerpmodellen en projectplanningen die u kunt delen met uw projectpartners.

 

 

Terug naar overzicht

Contact

  • Einsteinbaan 1
  • 3439 NJ Nieuwegein
  • Postbus 2600
  • 3430 GA Nieuwegein

Volg ons

© 2021 - HDN heeft haar website laten maken door Ebbers Media.