Postadres

Bathoorn 4
9411 SE BEILEN
Nederland

Bezoekadres

Bathoorn 4
9411 SE BEILEN
Nederland

Telefoon:
+31 593 565143
administratie@stevasttechniek.nl
www.stevasttechniek.nl

Gedreven, gemotiveerd, rechtdoorzee en open: dat zijn de kernwaarden van Stevast Techniek. Van leerling tot zelfstandig monteur tot engineer: Stevast Techniek leidt technisch personeel op die deze eigenschappen waarborgt. Al onze medewerkers zijn leergierig, hebben veel know-how én plezier in hun werk.

Ons team van specialisten bouwt complexe machines vanaf tekening, pleegt onderhoud aan productielijnen en lost storingen op in complexe installaties.
Met meer dan 20 jaar ervaring in de techniek heeft Stevast Techniek een groot netwerk van technische bedrijven en medewerkers. Met de regionale opleidingscentrums en technische hogescholen is er nauw contact waardoor met regelmaat schoolverlaters de stap maken naar Stevast Techniek. Waar vindt u ons?

Stevast Techniek is centraal gevestigd in Noord-Nederland. In Beilen staat de bedrijfshal voor assemblage en onderhoud en het Stevast Opleidingscentrum. Ons werkgebied is het noorden, oosten en midden van Nederland, maar we staan ook open voor internationale opdrachten.

Terug naar overzicht

Contact

  • Einsteinbaan 1
  • 3439 NJ Nieuwegein
  • Postbus 2600
  • 3430 GA Nieuwegein

Volg ons

© 2022 - HDN heeft zijn website laten maken met liefde door Fervent Digital.