Schrijf je in voor de HDN deelnemersdag op 24 april bij Donkervoort!

Het afgelopen jaar zijn we druk bezig geweest met het (uit)bouwen van het Platform HDN. Naast de uitrol van de HDN-lascertificering hebben inmiddels 24 engineers de opleiding Systematisch Proces Ontwerp volgens EN1672-2 mogen volgen. Ook kijken we kritisch mee in de normcommissie op het gebied van hygiënische proces- en machinebouw (NEN NC341100). Dit doen we gelukkig niet alleen. Met een groot aantal van de deelnemers in het Platform HDN blijven we continue werken aan de ontwikkeling van de methodiek en het realiseren van de doelstellingen die voor de komende jaren zijn gedefinieerd.

Om de direct betrokkenen te informeren over de status van de diverse activiteiten en de ambities van het Platform nodigen we alle deelnemers, sponsoren, stuurgroep-, werkgroep-, projectteam- en bestuursleden uit voor de HDN deelnemersdag.

Dit gaan we doen op 24 april in een unieke en inspirerende omgeving, namelijk bij Donkervoort Automobielen BV in Lelystad. De slogan van Joop Donkervoort, de oprichter van het bedrijf, is sinds 40 jaar “No compromise”, hetgeen staat voor zijn visie op het bouwen van extreem lichte supercars, waar hij ten aanzien van gewicht en performance geen concessies wil doen.

Ook aanwezig zijn? Schrijf je in.

Aanmelden HDN deelnemersdag 24 april 2018

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Aanmelden voor de HDN-deelnemersdag? Vul hieronder uw gegevens in. Nog geen deelnemer? Bel ons op
030 605 33 44. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook: info@hdn4food.com.


Deel dit op
Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+

Contact

  • Einsteinbaan 1
  • 3439 NJ Nieuwegein
  • Postbus 2600
  • 3430 GA Nieuwegein

Volg ons

© 2018 - HDN heeft haar website laten maken door Ebbers Media.