Postadres

’t Zwarte land 16
3925 CK Scherpenzeel
The Netherlands

Bezoekadres

’t Zwarte land 16
3925 CK Scherpenzeel
The Netherlands

Telefoon:
+31 (0)33-4341040
info@EenP.nl
www.eenp.nl

E&P Opleiding en Advies is een lasopleidingsinstituut in het midden van het land. E&P kan uw organisatie ondersteunen met diverse lasprocessen voor lasopleidingen en het kwalificeren van uw medewerkers tot het behalen van een lasmethodekwalificatie voor uw bedrijf.

In onze lasschool worden naast de standaard NIL opleidingen ook bedrijfsgerichte opleidingen gegeven.

Voor de gecertificeerde lassers die bij E&P de certificaten onderbrengen is een kwaliteitszorgsysteem opgezet, hiermee wordt gezorgd dat de kwalificaties hun geldigheid behouden. Voor de vervaldatum krijgt u een melding dat het certificaat verlengd dient te worden, zo blijven certificaten altijd up-to-date en kunt u werk blijven uitvoeren voor uw opdrachtgevers.

De kracht van E&P Opleiding en Advies is het persoonlijk contact met klanten en lassers, gecertificeerde lassers als lasinstructeurs voor het opleiden, geen vaste instroom momenten voor de NIL lascursus en het hoog houden van kwaliteit.

Lasopleidingen:
NIL TIG Lassen Staal  en Staal pijp
NIL TIG Lassen RVS en RVS pijp

NIL TIG lassen Aluminium
NIL MAG Lassen
NIL MIG lassen
NIL Electrode lassen

NIL HDN lassen

Praktijkgerichte opleidingen:
Bent u ondernemer of ZZP’er en wilt u een praktijkgerichte opleiding welke volledig aansluit bij uw bedrijf dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij inventariseren de werkzaamheden, materiaalsoorten en lasprocessen van uw bedrijf en met een intake van de op te leiden werknemer wordt er een bedrijfsgerichte opleiding op maat gemaakt.

Certificering:
Door de strenge eisen en hoge kwaliteitsnormen moeten de bedrijven en de lasser op de juiste manier gecertificeerd zijn. E&P Opleiding en Advies verzorgd deze certificeringen volgens diverse normen:

 • NEN ISO 15614-1/2
 • NEN ISO 9606-1/2
 • NEN ISO 12732
 • NEN ISO 14732
 • ASME IX

De bovengenoemde certificaten zijn opgesteld volgens de eisen van Bureau Veritas, eindcontrole en stempeling vindt plaats door BV en kan aanvullend ook door Lloyds uitgevoerd worden.

 • HDN (Hygienic Welder) – HDN/NIL certificaat

E&P uw Lastechnisch dienstverlener:

E&P Opleiding en Advies is één van de drie werkmaatschappijen, die onderdeel uitmaken van de E&P Groep.

 • E&P Uitzendburo is sinds 1994 actief op de arbeidsmarkt en gespecialiseerd in het detacheren van gekwalificeerde vakmensen zoals lassers, pijpfitters, bankwerkers en monteurs. E&P uitzendburo is vertegenwoordigd in o.a. de metaalindustrie, voedingsmiddelenindustrie, machine- en apparatenbouw, petrochemische industrie, woning- en utiliteitenbouw en scheepsbouw.
 • E&P Handel en Techniek is volledig gespecialiseerd in lastechniek, met een volledig ingerichte showroom vind u alles op het gebied van lassen. Bij E&P Handel en Techniek kunt u ook terecht voor, reparaties, verhuur van lasapparatuur en keuringen volgens IEC 60974-4 en NEN 3140.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 033-4341040 of een mail sturen naar info@EenP.nl

Terug naar overzicht

Contact

 • Einsteinbaan 1
 • 3439 NJ Nieuwegein
 • Postbus 2600
 • 3430 GA Nieuwegein

Volg ons

© 2022 - HDN heeft zijn website laten maken met liefde door Fervent Digital.