Via de inschrijving op deze pagina start u het traject om een object te voorzien van een HDN keurmerk. Het object betreft het ontwerpen, bouwen of realiseren van een machine of installatie voor hygiënische processen binnen de voedingsmiddelenindustrie.

Het keurmerk kan behaald worden voor een bepaalde discipline in dat traject, maar ook voor een combinatie van die disciplines.  We onderscheiden daarin:

Wanneer u nog niet eerder een dergelijk traject gelopen heeft, maken wij na inschrijving een afspraak om het traject door te spreken en voor de essentiële Quickscan voorafgaand aan het traject. Met die Quickscan lichten we uw processen door op fitheid voor het behalen van een HDN keurmerk. De uitleg van de procedure en voorwaarden om tot een keurmerk te komen, sturen wij u graag toe.

Naast de inschrijving, gaan we een overeenkomst aan en moeten de noodzakelijke documenten ter beschikking gesteld worden. Op basis van die gegevens en de uiteindelijke inspectie van het object met bijbehorende documenten, zal de audit plaatsvinden. De audit bevat een schriftelijk en een fysiek deel.

Contact

  • Einsteinbaan 1
  • 3439 NJ Nieuwegein
  • Postbus 2600
  • 3430 GA Nieuwegein

Volg ons

© 2024 - HDN heeft zijn website laten maken met liefde door Fervent Digital.