HDN certificeert objecten en bedrijven en deze certificering is direct aan elkaar gekoppeld. Een bedrijf kan pas HDN gecertificeerd worden als zij zelfstandig en zonder minor of major opmerkingen een object heeft opgeleverd. Zij kunnen dan aantoonbaar de HDN methode uitvoeren en mogen daarna onder voorwaarden een certificaat afgeven op een object of op hun betreffende discipline. Onderdeel van de voorwaarden is de procedure waarin een regelmatige en steekproefsgewijze inspectie is opgenomen. De voorwaarden en procedure zijn op te vragen via het secretariaat.

De procedure start met het certificeren van een object. Na registratie en inventarisatie (Quickscan) wordt er een stappenplan opgesteld. Die stappen leiden het bedrijf door de hele methode die voor de betreffende discipline van toepassing is. Daarbij wordt het bedrijf begeleid met als doel om in een volgend traject, die werkzaamheden zelfstandig te kunnen doen.

Het certificaat kan dus afgegeven worden op een bepaalde discipline, maar ook op een combinatie van de disciplines. We onderscheiden:

Voor iedere discipline of een combinatie daarvan kan een object gecertificeerd worden en later ook het bedrijf. Voor een volledige omschrijving van de disciplines, voorwaarden en werkwijze kunt u contact opnemen met het secretariaat of mail uw vraag naar: info@hdn4food.com.

Contact

  • Einsteinbaan 1
  • 3439 NJ Nieuwegein
  • Postbus 2600
  • 3430 GA Nieuwegein

Volg ons

© 2024 - HDN heeft zijn website laten maken met liefde door Fervent Digital.