Extra voordeel voor trouwe deelnemers

Als HDN-deelnemer geniet je van voordeel op diverse producten en diensten. Daarnaast ontvang je op basis van de duur van je lidmaatschap Deelnemersvoordeel. Hierbij geldt: hoe langer deelnemer, hoe meer voordeel!

  • Bronzen deelnemersvoucher: Geldt vanaf het eerste volle jaar lidmaatschap
  • Zilveren deelnemersvoucher: Na 2 volle jaren deelnemer
  • Gouden deelnemersvoucher: Na 3 volle jaren deelnemer
  • Platina deelnemersvoucher: Vanaf 4 jaar deelnemer

Voorwaarden:

Ieder jaar ontvangt het deelnemende bedrijf aan het begin van het kalenderjaar gelijktijdig met de deelnamefactuur een nieuwe voucher die overeenkomt met het aantal jaren deelname aan Platform Hygienic Design Network. HDN-deelnemer vouchers zijn alleen geldig in het jaar van verstrekking en kunnen niet gestapeld ingezet worden. Vouchers kunnen alleen gebruikt worden als de deelnemende organisatie betalend deelnemer is en aan haar financiële verplichtingen, waaronder de deelnamefactuur heeft voldaan. Platform HDN behoudt zich het recht voor om de HDN-vouchers per jaar aan te passen. De voucher is bedrijfs- dan wel persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Brons: Geeft recht op een voucher van €250,- voor een HDN-opleiding naar keuze voor 1 persoon. Daarnaast kan de voucher ingezet worden voor: 2 uur gratis advies, 1 Quickscan of de inschrijving van een object ten behoeve van het HDN keurmerk.
Het deelnemende bedrijf heeft tevens 30% korting op het aanbod HDN boeken.
Zilver: Geeft recht op een voucher van €500,- voor een HDN-opleiding naar keuze voor 1 persoon. Daarnaast kan de voucher ingezet worden voor: 2 uur gratis advies en de gratis inschrijving van 1 object ten behoeve van het HDN keurmerk.
Het deelnemende bedrijf heeft tevens 30% korting op het aanbod HDN boeken.
Goud: Geeft recht op 2 vouchers van €500,- voor een HDN-opleiding naar keuze voor 1 persoon. Daarnaast kan de voucher ingezet worden voor: 4 uur gratis consultancy en de gratis inschrijving van 1 object ten behoeve van het HDN keurmerk.
Het deelnemende bedrijf heeft tevens 30% korting op het aanbod HDN boeken.
Platina:Geeft recht op 3 vouchers van €500,- voor een HDN-opleiding naar keuze voor 1 persoon. Daarnaast kan de voucher ingezet worden voor: 4 uur gratis consultancy en de gratis inschrijving van 1 object ten behoeve van het HDN keurmerk.
Het deelnemende bedrijf heeft tevens 30% korting op het aanbod HDN boeken

Let wel op, de vouchers zijn alleen inwisselbaar bij opleidingen die door HDN gegeven worden.

Contact

  • Einsteinbaan 1
  • 3439 NJ Nieuwegein
  • Postbus 2600
  • 3430 GA Nieuwegein

Volg ons

© 2024 - HDN heeft zijn website laten maken met liefde door Fervent Digital.