Postadres

's-Gravenpolderseweg 2c
4462 CG GOES

Bezoekadres

's-Gravenpolderseweg 2c
4462 CG GOES

Telefoon:
+31 (0)113 23 51 00
info@synergo.com
www.synergo.com

Synergo adviseert en ondersteunt productiebedrijven in de food. Wij creëren duurzame, pragmatische oplossingen voor al uw technische vraagstukken op het gebied van bedrijfshuisvesting, opslag, logistiek, proces- en verpakkingstechniek, utilities en reststroombehandeling in de voedingsmiddelenindustrie. Van projectmanagement en consultancy tot engineering en industriële veiligheid.

Synergo werkt vanuit een zeer servicegerichte, betrokken instelling: samen zorgen we ervoor dat uw organisatie daadwerkelijk verder komt. ‘Forward in Food Processing’, noemen we dat. Wij geloven namelijk in de kracht van samenwerken en delen graag onze kennis van en ervaring in de voedingsmiddelenindustrie met u. Transparantie en betrouwbaarheid zijn daarbij van essentieel belang. ‘Afspraak is afspraak’ is dan ook één van onze belangrijkste gedragsregels

De Synergo Roadmap

Wij werken met onze eigen projectaanpak: de Synergo Roadmap. Met dit bewezen stappenplan brengen we alle projecten in de voedingsmiddelenindustrie tot een succes. Heeft u alleen behoefte aan projectmanagement, engineering of advies voor uw projecten in de voedingsmiddelenindustrie? Dan bent u bij Synergo ook aan het goede adres. U kunt op ieder punt van de Synergo Roadmap in- en uitstappen.

Food consultancy

Onze ervaren professionals zijn afkomstig uit de voedingsmiddelenindustrie. Zij begrijpen uw vraagstukken, kunnen zich goed in uw situatie verplaatsen en ondernemen op proactieve wijze met u mee. Zij hebben passie voor techniek en food zit echt in hun DNA. Door die ervaring werken zij uiterst efficiënt aan slimme, toepasbare maatwerkoplossingen.

Wij bouwen graag met u aan een eerlijke en langdurige relatie. Wij zijn er trots op dat veel van onze opdrachtgevers al jarenlang klant zijn bij ons. Niet voor niets hanteren wij het credo: ‘Synergo, het verschil ervaren’.

Terug naar overzicht

Contact

  • Einsteinbaan 1
  • 3439 NJ Nieuwegein
  • Postbus 2600
  • 3430 GA Nieuwegein

Volg ons

© 2021 - HDN heeft haar website laten maken door Ebbers Media.