We hebben nu iets meer dan een jaar ervaring met het HDN Object keurmerk en de procedures rondom het keurmerk voor Object en Bedrijven is gereed. We gaan een volgende fase in en daar willen we middels een Workshop, u hiervan op de hoogte brengen. De  bedrijven die HDN gecertificeerde mensen in dienst hebben, hebben een voordeel in het traject naar een HDN keurmerk. Wij leggen graag uit wat dit voordeel inhoudt. Maar ook andere geïnteresseerden zijn welkom.

Het programma voor deze workshop is als volgt:

  • Uitleg keurmerk en variaties
  • Uitleg voorwaarden
  • Procedures
  • Benodigde documenten per keurmerk

Deze workshop is een aanvulling op de HDN opleiding “Systematisch Proces Ontwerp volgens EN1672-2”, maar vooral bedoeld voor bedrijven die interesse hebben om HDN keurmerk toe te passen of te eisen.

Het HDN keurmerk is een goed voorbeeld van “Schema beheer”. Met de HDN methode wordt aantoonbaar de vereiste werkwijze geborgd conform de actuele verordeningen, richtlijnen en normen die van toepassing zijn op het ontwerpen en bouwen van hygiënische processen. Met het keurmerk voldoet men aan de actuele regels op dit gebied. Het keurmerk kan gehaald worden voor een bepaalde discipline, maar ook uit een combinatie daarvan of het hele traject. Tijdens de workshop vertellen wij u daar graag meer over.

Datum: 4 mei 2022 (13:00 tot 16:00 uur)

Locatie: Nieuwegein of Uden

Terug naar overzicht