In 2021 hebben we wederom diverse Hygienic Welders en Hygienic Engineers opgeleverd. Daarnaast hebben we diverse in-house opleidingen gegeven op gebied van “Systematisch projectmanagement volgens EN1672” en op gebied van Hygiënisch monteren en constructie.

Naast deze lopende opleidingen hebben we ons in 2021 ook bezig gehouden met een uitbreiding hierop. Dit betreft opleidingen die in 2022 beschikbaar komen. Denk daarbij aan opleidingen zoals Hygiënisch fitten, HDN lasorganisator, Technology opleidingen voor technici en Hygiënisch technische opleidingen voor QA, Operators en TD mensen van voedingsmiddelenbedrijven.

Daarvoor werken we ook steeds meer samen met instanties zoals het NIL, OOM, A+O, LAC, GMV en andere brancheverenigingen. Voor onze opleidingen zijn we wat betreft het e-learning gedeelte aangesloten op het oZone platform. We hebben in 2021 al 13 modules in samenwerking ontwikkeld, die allen gebruikt worden voor onze opleidingen en deels ook vrijgesteld zijn voor de rest van de oZone gebruikers. oZone is overigens een gratis toegankelijk platform voor Metaalunie- of FME leden.

Wij houden u op de hoogte van de geplande opleidingen via onze website, maar laat u ook informeren over de in-house mogelijkheden. Daarin is een hoge mate van flexibiliteit verzekerd.

Terug naar overzicht