Postadres

Postbus 5052
5004 EB Tilburg
The Netherlands

Bezoekadres

Zevenheuvelenweg 53
5048 AN Tilburg
The Netherlands

Telefoon:
+31 (0)13 462 55 25
Fax:
+31 (0)13 463 08 05
www.delicia.nl

Make Life Delicious!
Met bijna tachtig jaar ervaring kan Delicia zich met recht specialist noemen op het gebied van chocoladeproducten. Niet alleen voor wat betreft hagelslag, het typisch Nederlandse broodbeleg, maar ook van chocoladevlokken en -pajetten, cacaofantasie, gekleurde hagel, crispies en heerlijke gechocolateerde producten. Private label fabrikant Delicia verkoopt jaarlijks meer dan vijfentwintig miljoen kilogram chocoladeproducten op de Europese markt. De belangrijkste afzetkanalen zijn supermarkten en b2b-klanten (ijs-, zuivel-, ontbijtgranen- en bakkerij-industrie). Bij Delicia zijn 150 medewerkers werkzaam.

Kwaliteit
Delicia heeft kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Strenge veiligheidseisen worden gedurende het gehele productieproces in acht genomen. Alle productieprocessen voldoen aan de hoogste internationale certificatienormen: BRC en IFS. Ook beschikt Delicia over het Vignet Arbeidsveiligheid.

Innovatie
“Innovatie is de motor van uw en onze groei!” Een toegewijd team van professionele R&D-specialisten is hier bij Delicia continu mee bezig. Door een intensieve samenwerking met klanten en leveranciers wordt proactief geanticipeerd op consumententrends. Dit om zowel de bestaande als nieuwe producten op het hoogste kwaliteitsniveau te houden.

Delicia garandeert integriteit, snelheid en kwaliteit van start tot introductie.

Terug naar overzicht

Contact

  • Einsteinbaan 1
  • 3439 NJ Nieuwegein
  • Postbus 2600
  • 3430 GA Nieuwegein

Volg ons

© 2021 - HDN heeft zijn website laten maken met liefde door Fervent Digital.