Postadres

Gompenstraat 9
5145 RM WAALWIJK
Nederland

Bezoekadres

Gompenstraat 9
5145 RM WAALWIJK
Nederland

Telefoon:
+31 (0)416-336777
Fax:
+31 (0)416-333363
info@elektrolas.com
www.elektrolas.com
ALS HET OVER LASSEN GAAT
Lassen is ons vak, we zijn er hartstikke enthousiast over. Met 15 vakbekwame medewerkers staan we daarom voor je klaar. Monteurs, adviseurs en lastechnici zorgen er samen voor dat je altijd wordt geholpen. En je kunt ons bellen met al je vragen. Als ze over lassen gaan tenminste.
VERKOOP
Koop je bij ons een product, dan ontvang je supergoede service. Zo is proeflassen gratis. Ook advies over lassen en over de apparatuur krijg je erbij. Is er iets kapot? Binnen 24 uur heb je een oplossing. Een vervangende machine behoort tot de mogelijkheden. Tot slot: de onderdelen van de machines die we verkopen zijn tot vijf jaar na aankoop beschikbaar. Onze service is dus ook écht service.

VERHUUR
Complete machines verhuren, met toebehoren en slijtdelen. Dat is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Ook dat onze producten hooguit vijf jaar oud zijn en alles is gevalideerd volgens 50504 vinden we niet meer dan normaal. Maar kennelijk is dat toch bijzonder, vandaar dat we het hier even vermelden. En oh ja, de machines die je bij ons huurt zijn ook veilig: gekeurd volgens NEN3140.

Je kunt terecht voor alle apparaten van REHM, EWM en Hypertherm. En over het algemeen geldt: gaat het over lassen, dan kun je het bij ons huren.

SERVICEDIENST
Ons service- en reparatiepunt is erkend door REHM, EWM en Hypertherm. We zijn geschoold door deze merken en weten er dus alles van. Heb je geen machines van deze merken, maar wil je toch graag gebruik maken van onze servicedienst? Geen zorgen, dat kan gewoon.

We repareren en onderhouden alle merken lasapparatuur, elektrisch gereedschap en handgereedschap. Denk daarbij aan kalibratie, NEN3140 keuringen, werkzaamheden op locatie, installatie en afstelling van lasmachines. We snappen dat je machines zo snel mogelijk weer bruikbaar moeten zijn, en laten je daarom nooit lang wachten. Gebeurt dat toch, dan ontvang je van ons een vervangende machine.

SCHOLING
Lassen is ons vak, we leren je er graag alles over. We verzorgen NIL handvaardigheidsopleidingen (niveau 1 t/m 4) in BmBE lassen, MAG lassen, TIG en autogeen lassen. Ook kun je bij ons terecht voor lasverbeteringstrajecten op maat, die we aansluiten op je specifieke wensen. Tevens zijn wij HDN authorized voor de HDN Las-opleiding. En tot slot onze themaworkshops waarbij steeds een ander onderwerp aan bod komt. Kijk voor een actueel overzicht op onze website.

KWALITEITSBEHEER
We hoeven je vast niet te vertellen hoe essentieel laskwaliteit is. Voor alles wat over kwaliteit gaat, kun je daarom bij ons terecht. We begeleiden certificeringstrajecten, zijn gemachtigd om lassers en lasmethoden te kwalificeren, maken lasmethodebeschrijvingen en voeren lasinspecties uit.

Terug naar overzicht

Contact

  • Einsteinbaan 1
  • 3439 NJ Nieuwegein
  • Postbus 2600
  • 3430 GA Nieuwegein

Volg ons

© 2022 - HDN heeft zijn website laten maken met liefde door Fervent Digital.