Postadres

Postbus 137
4250 DC Werkendam
The Netherlands

Bezoekadres

Vierlinghstraat 10
4251 LC Werkendam
The Netherlands

Telefoon:
+31(0)183 679860
info.holstaal@heleon-group.com
www.heleon-group.com

“Sterk in roestvaststaal”

Holstaal is in de Benelux één van de grootste leveranciers van leidingwerk en componenten in roestvaststaal. Al vanaf de oprichting in 1963 is het bedrijf gespecialiseerd in het adviseren van klanten en het vinden van oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie.

Specialist in buis en componenten
Steeds meer nationale en internationale opdrachtgevers vertrouwen op de kracht van Holstaal. Een hoge kwaliteitsstandaard, zeer specialistische productiemethodes en voortdurende productinnovatie resulteren in een uitgebalanceerd leveringsprogramma van roestvaststalen buizen, klepafsluiters, vlinderkleppen, aseptische afsluiters, kogelafsluiters, bochten, T-stukken, filters, kijkglazen, clamps, flenzen, sterielverbindingen, pigging systemen en specials. Holstaal heeft zich hiernaast een gerenommeerde plaats in de markt verworven met de in eigen huis ontwikkelde HST-Q lijn, bestaande uit EHDG-goedgekeurde buizen en speciaal ontwikkelde fittingen met gegarandeerde ruwheid en toleranties specifiek toegespitst op orbitaallassen. Daarnaast wordt de professionele positie van het bedrijf in belangrijke mate bepaald door de sterke voorraadpositie en snelle levertijden.

Heleon Group
Sinds 2008 behoort Holstaal BV tot Heleon Group, welke staat voor synergie in hoogwaardige procescomponenten voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie, bio-processing, vacuümtechniek en semicon. Ook beschikt Heleon Group over de grootste voorraad componenten voor food, pharma en semicon in Europa. Naast dit zeer uitgebreide standaard componentenprogramma worden klantspecifieke onderdelen vervaardigd in eigen werkplaats. Dit optimale pakket maakt ook uw project tot een succes.

Kwaliteitsborging
Heleon Group is ISO 9001 gecertificeerd, beschikt over twee VT-w-2 ISO 9712:2012 lasinspecteurs en heeft TÜV-overstempelbevoegdheid. Daarnaast worden inkomende voedingsmiddelenbuizen onderworpen aan endoscopisch onderzoek en worden ruwheidswaarden van de producten regelmatig gecontroleerd.

Zelfstandig
Heleon Group is zelfstandig voorraadhouder en samen met afnemers wordt de breedte en diepte van het leveringsprogramma bepaald. Het programma is opgebouwd op basis van 50 jaar ervaring, in combinatie met een sterke visie op de strategische markten farmacie, bio-processing, voedingsmiddelenindustrie, vacuümtechniek en semicon.

Terug naar overzicht

Contact

  • Einsteinbaan 1
  • 3439 NJ Nieuwegein
  • Postbus 2600
  • 3430 GA Nieuwegein

Volg ons

© 2019 - HDN heeft haar website laten maken door Ebbers Media.