Postadres

Postbus 824
9400 AV ASSEN
Nederland

Bezoekadres

Korenmaat 3
9405 TL ASSEN
Nederland

Telefoon:
+31 (0)592-346250
lasschool@kumoweld.nl
www.kumoweld.nl

HET LASHUIS VAN HET NOORDEN.
Kumoweld: hét lashuis in Noord Nederland met antwoord op al uw lasvraagstukken. Ons productengamma is compleet; wij verkopen, verhuren, repareren, adviseren. De kennis en kunde van onze gemotiveerde medewerkers geven meerwaarde en rendement aan úw organisatie, daar mag u op vertrouwen. Kumoweld; een betrouwbare, gespecialiseerde, en bovenal gedreven leverancier van kennis en lastechnisch materieel: VERBINDEND COMPLEET!

LASSCHOOL
In onze moderne lasschool leren we u graag over alles wat met lassen te maken heeft. Naast de NIL handvaardigheidsopleidingen (niveau 1 t/m 4) in MAG, TIG. BmBE en autogeen lassen, Kunt u ook bij ons terecht voor laskwalificaties, lasmethodekwalificaties en diverse lascursussen. Ook kunt u bij ons terecht voor complete lasverbeteringstrajecten op maat, die we aansluiten op uw specifieke wensen. Wij geven daarnaast met regelmaat workshops en praktijktrainingen. Kijk voor een actueel overzicht op onze website.

WELDERBRAND
Kumoweld levert als enige lashuis in noord Nederland een compleet pakket aan lastechnische producten en diensten uit één hand. Wij bieden een totaalpakket voor de lasser bestaande uit het beste materiaal, de beste apparatuur en de beste opleidingen binnen de lasindustrie. Welderbrand wordt aangeboden volgens ons WLC concept. (Welderbrand loyalty concept). Kijk voor meer informatie op www.welderbrand.nl

SERVICE
In onze zeer goed uitgeruste werkplaats in Assen herstellen wij alle machines en gereedschappen die je als lasser gebruikt. Indien gewenst kunnen wij (periodiek) uw defecte object tijdens onze routes door Noord-Nederland op komen halen en weer retour brengen na herstel.
Indien een reparatie langer duurt dan gewenst gaan wij met u in overleg en kunnen eventueel uw tijdelijke uitval invullen vanuit ons verhuurpakket.
Naast reparatie kunnen wij ook het onderhoud verzorgen van al uw apparaten, denk hierbij aan kalibratie, validatie, keuringen, maar ook het instellen en afstellen van uw machine op locatie doen we graag voor u.

KUMORENT
KUMORENT houdt zich bezig met de verhuur en lease van (las)technisch materieel voor korte periodes of langlopende projecten. Het komt bij uw bedrijf toch ook wel eens voor dat u even door een werkpiek moet en op dat moment wat extra materieel nodig heeft om deze periodes op te vangen?
Op zo’n moment bent u bij ons aan het juiste adres om te kunnen beschikken over
de machines waar u om vraagt. Dus ook voor het huren van lastechnisch materieel
heeft u de juiste partner gevonden.
Naast levering van al deze apparatuur, beschikt Kumorent over de expertise om u
verder te helpen bij al uw (las)technische vragen. Ook zorgen wij desgewenst
voor installatie en professionele uitleg van onze machines aan uw mensen.
Optimaal rendement, daar draait het om!

Terug naar overzicht

Contact

  • Einsteinbaan 1
  • 3439 NJ Nieuwegein
  • Postbus 2600
  • 3430 GA Nieuwegein

Volg ons

© 2022 - HDN heeft zijn website laten maken met liefde door Fervent Digital.