Postadres

Postbus 6128
7401 JC Deventer
Nederland

Bezoekadres

Keulenstraat 18
7418 ET Deventer
Nederland

Telefoon:
+31 (0)570-680100
Fax:
+31 (0)570-680101
www.rbk.nl

RBK is al meer dan 35 jaar een begrip in de markt binnen de voedingsmiddelenindustrie. Wij leveren rendementsverhogende oplossingen op het gebied van milieu, bedrijfsontwikkeling, logistieke productie inrichtingen, procesengineering, automatisering en procesbeheersing in de voedingsmiddelenindustrie. Dit maakt RBK één van de meest complete, innovatieve en vooraanstaande organisaties op het gebied van rendementsverhogende oplossingen binnen de voedingsmiddelenindustrie.

Wij begrijpen als geen ander dat in de markt waarin u opereert, de concurrentie sterk is, prijzen continu onder druk staan, innovaties het verschil maken en er steeds meer wet- en regelgeving is en uzelf dagelijks de vraag stelt: Hoe zorg ik ervoor dat ik het verschil maak?

RBK wil dé partner zijn voor ondernemers en vakmensen binnen de voedingsmiddelenbranche. Onder het motto “Het verbeteren van de concurrentiepositie van onze klanten”, ontwerpt, bouwt en automatiseert RBK voedingsmiddelenbedrijven.

Met ervaren, enthousiaste medewerkers die de taal van de branche spreken, voert RBK samen met haar klanten op projectmatige wijze innovatieve optimalisaties door, om zo bedrijven klaar te maken voor de toekomst. Hierbij wordt het bedrijf zo efficiënt mogelijk ingericht, zodat het tegen de laagst mogelijke kostprijs kan produceren. Daarbij houden we rekening met de verschillende stromen binnen de bedrijfsvoering: logistiek, automatisering en organisatie en elkanders invloeden op elkaar.

Terug naar overzicht

Contact

  • Einsteinbaan 1
  • 3439 NJ Nieuwegein
  • Postbus 2600
  • 3430 GA Nieuwegein

Volg ons

© 2019 - HDN heeft haar website laten maken door Ebbers Media.