Naar aanleiding van het afgeronde onderzoek heeft HDN een aanbeveling geschreven voor de implementatie van het circulair product paspoort (CPP) binnen de procesindustrie. Indien u meer wilt weten over dit onderzoek en de aanbeveling, kunt u contact met HDN opnemen.

CIRCO

Op basis van dat onderzoek en vooral ook dat hierin de hele keten betrokken is, heeft geleid tot de mogelijkheid om een Circotrack te organiseren voor HDN leden. Voor deze Circotrack mogen we met ca. 12 bedrijven de binnen de keten de waardeverliezen blootleggen en die omzetten naar kansen of wellicht tot concrete business modellen. Via de link vindt u meer informatie omtrent en de mogelijkheden die dat kan bieden. Het zijn vooral de trajec6ten die voort gaan komen uit die Circotrack die interessant kunnen zijn voor u en uw bedrijf.

Voor meer info verwijs ik u naar de bijlage of naar de website: https://www.circonl.nl/agenda/track-foodprocessing-materiaalpaspoorten/

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor de Circotrack. Er kunnen maar twaalf bedrijven deelnemen, dus wacht niet te lang met inschrijven.

De Circotrack zal plaatsvinden op 14-10, 4-11 en 18-11 2021.

 

Terug naar overzicht